Jobba hos oss på Nordic Netstores AB

Jakt.se, Fiske.se & Hund.se drivs av Nordic Netstores AB och är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag inom jakt, fiske & hund.

Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett ”vi-tänkande” bidrar vi alla till att göra Nordic Netstores till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. För närvarande är vi 22 st anställda på vårt kontor i Sundsvall, därtill har vi en ledningsgrupp på 6 st personer som har stor erfarenhet av e-handel och som jobbar mycket aktivt med bolaget. Vi är ett mycket snabbväxande företag som varje år ökar omsättningen online och ökar antalet anställda. Vi satsar nu fullt ut på e-handeln, målen är högt satta, och varje anställd är en viktig del att nå dessa mål.

Vi sitter i fina lokaler på 2400 kvm mitt i det stora handelscentret Birsta utanför Sundsvall. En fräsch och mycket inspirerande arbetsmiljö erbjuds. I början av 2023 kommer vi dessutom att flytta in i en helt nybyggd fastighet anpassad för e-handel.

På Nordic Netstores jobbar vi alla tillsammans för att ge våra kunder bästa tänkbara rådgivning och service, och det är vi bra på! Jakt.se, Fiske.se & Hund.se har mycket nöjda kunder, vilket vi är otroligt stolta över. Eftersom vi växer och har fullt av nya ideér söker vi just nu bl.a. systemutvecklare till vårt kontor i Sundsvall.

Systemutvecklare Fullstack till Jakt.se, Fiske.se & Hund.se

Om tjänsten
Hos oss får du vara med och utveckla Sveriges vassaste e-handelssystem. Ett system som kommer ifrån en av våra delägare, apotea.se, vilket hanterat över 50.000 st ordrar på ett dygn! Du kommer att vara ensam ansvarig för att utveckla och bygga vidare plattformen ifrån Sveriges mest framgångsrika e-handel. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med hela utvecklingsprocessen, från design och programmering till implementation. Det är ett arbete som erbjuder stor frihet och variation, men också mycket eget ansvar och utlopp för din kreativitet. Vi förutsätter att du är prestigelös då vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar. Vi tror att du är lösningsorienterad och har förståelsen för hela kedjan från beställning till leverans.

Vi bygger alla våra system själva vilket gör att ditt arbete kan växla mellan front-end programmering på vår sajt till framtagande av nya tjänster i vårt affärssystem.

Hos oss utvecklar vi våra system i .NET med MVC och SQL Server. Tekniker vi använder är .NET (C#, ASP.NET), SQL, JavaScript (React och jQuery) samt HTML.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet. Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för programmering, utveckling och teknik. Vi ser som krav att du har goda kunskaper inom objektorienterad programmering och att du har erfarenhet från MS SQL Server.

Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo. Hos oss får du mycket frihet, vilket ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom du kommer att hamna i ett team med de allra bästa inom e-handel tror vi att du själv har ambitionen att bli en av de bästa inom systemutveckling.

Vad vi erbjuder dig

  • Möjligheten att jobba med de allra bästa inom e-handel.
  • Du får arbeta på ett framgångsrikt och entreprenörsdrivet företag.
  • Placering i fina lokaler i Birsta i Sundsvall.
  • Utforma din egen arbetsplats och utrustning. (Du behöver väl minst 6st bildskärmar)
  • Stor möjlighet att själv styra över och påverka dina arbetsuppgifter.
  • Du får vara med i hela utvecklingskedjan och arbeta med alla våra system.

Självklart erbjuder vi också tjänstepension, friskvårdsbidrag och personalrabatter.

Anställning

  • Direktrekrytering
  • Heltid 40h tillsvidare med 3 mån provanställning
  • Fast lön
  • Placering på vårt kontor i Sundsvall.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan snarast via e-post: [email protected]

Intervjuer kommer ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

%d bloggare gillar detta: